Home / Paduri / Buzău: Amenzi de aproape 130.000 de lei pentru infractiuni silvice, in urma actiunilor jandarmilor buzoieni

Buzău: Amenzi de aproape 130.000 de lei pentru infractiuni silvice, in urma actiunilor jandarmilor buzoieni

În primele trei luni ale acestui an, jandarmii buzoieni au desfășurat în total 37 de acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în domeniul silvic. În urma acestor verificări au fost constatate opt infracțiuni și 53 de contravenții.

În total, pentru neregulile constate au fost aplicate amenzi în valoare de 128.000 de lei, iar agenții constatatori ai Jandarmeriei au recuperat și confiscat aproximativ 28 de metri cubi de material lemnos.

De asemenea, a fost dispusă măsura complementară de confiscare a patru autoutilitare, nouă căruțe, patru motofierăstraie și alte bunuri care au fost utilizate la săvârșirea infracțiunilor silvice.

În continuare, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău vor intensifica acțiunile derulate pe linia protejării fondului forestier și de stopare a faptelor care duc la degradarea ireve­rsibilă a pădurilor.

Sursa: Buzau.net

Publicat de: ziarmediu

Alte articole

Transporturi ilegale de lemn depistate de polițiști la Vicovu de Jos, Frătăuții Noi și Mălini. La Frătăuți doi tineri au scos din rădăcini 18 arini de grosimi mici și încercau să-i ducă acasă

Polițiștii suceveni au depistat, în week-end mai multe transporturi ilegale de material lemnos la Vicovu …