Home / Fără categorie / Sibiu: Fără permis, cu remorca neînmatriculată, transporta lemn fără acte

Sibiu: Fără permis, cu remorca neînmatriculată, transporta lemn fără acte

Polițiștii au surprins în trafic un bărbat de 38 de ani, din Merghindeal, care transporta material lemnos cu o remorcă neînmatriculată. La un control mai atent, oamenii legii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere, iar pentru lemn nu avea documente de provenienţă.

  • „În data de 18 februarie, în jurul orei 13, pe raza comunei Merghindeal, poliţiştii au oprit pentru control un tractor condus de către un localnic în vârstă de 38 de ani, tractor la care era ataşată o remorcă încărcată cu material lemnos. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că remorca nu este înmatriculată sau înregistrată, şoferul nu deţine permis de conducere şi nu posedă documente de provenienţă a materialului lemnos”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Sibiu.

Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv punerea în circulaţie a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate şi l-au sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru lipsa documentelor de provenienţă a celor 3 metri cubi de lemn de fag, confiscat şi predat Ocolului Silvic Agnita.

Sursa: Tribuna

Publicat de: ziarmediu

Alte articole

România, locul 10 în Europa la regenerabile

Romania ocupă locul 10 între statele membre ale Uniunii Europene după ponderea energiei obţinute din …