Home / Fără categorie / Pe cine acoperă Garda de Mediu și ISU Cluj?

Pe cine acoperă Garda de Mediu și ISU Cluj?

În momentul în care, de două ori în mai puțin de patru ani, din același loc „răsare” un lichid care precipită, cauzând panică, iar autoritățile nu fac publice rezultatele analizelor de laborator, pare cel puțin ciudat.

În urmă cu ceva vreme, evenimentul petrecut joi seara la Câmpia Turzii s-a repetat și, deasemenea, s-au luat probe de analiză de laborator, iar Garda de Mediu n-a mai făcut public nimic, nu ne-a spus ce este acel lichid care a precipitat, rezumându-ne la a ne spune ce NU este lichidul … nu este toxic.

Ei bine, pentru cei care nu știu, nu este neapărat nevoie ca un lichid să fie toxic pentru a fi periculos pentru populație, iar pe de altă parte, costurile generate și disconfortul generat de toată panica instalată joi, la Câmpia Turzii trebuiesc suportate de cineva, de acel cineva care se face vinovat pentru utilizarea unui lichid care precipită și care, în contact cu ceva, iese la suprafață, scurgându-se pe străzi, asemeni unui acid.

Astfel, așteptăm un răspuns FERM, CLAR ȘI CUPRINZĂTOR al Gărzii de Mediu, înainte să tragem concluzia că „se pune batista pe țambal” pentru a acoperi pe cineva.

Nu este prima dată când Garda de Mediu are o atitudine de „întoarcere a capului”, dar deja s-a ajuns prea departe.

Tragem, așadar, un semnal de alarmă și somăm public autoritățile de la județ să nu mai facă urechea șută și să spună lucrurilor pe nume.

Sursa: Ziar15minute

Publicat de: ziarmediu

Alte articole

România, locul 10 în Europa la regenerabile

Romania ocupă locul 10 între statele membre ale Uniunii Europene după ponderea energiei obţinute din …